Sittplats

När du reser med TUI fly finns möjlighet att mot betalning förboka vissa säten ombord.
Du kan boka din favoritplats från dagen efter det du bokat din resa hos din researrangör. Detta gäller alla vinterns och sommarens flygresor.

Orsaker förknippade med flygningens drift och säkerhet skulle i undantagsfall kunna tvinga oss att ge dig en annan sittplats än den bokade. Ibland kan även andra orsaker göra så att du inte får den plats du bokat. Skulle det här inträffa kommer vi att göra allt vi kan för att du ska få en likvärdig plats. Eller, om det inte är möjligt, återbetala kostnaden för ditt tillval. Någon kompensation utöver återbetalningen av sittplatskostnaden utgår inte.

Valet är ditt

Om din plats ombord saknar betydelse behöver du inte göra något val. Då sker fördelningen automatiskt och vi försöker i möjligaste mån placera passagerare på samma bokning i närheten av varandra.

Sittplatser i samma sällskap.

Observera att man är ej garanterad sittplats bredvid varandra på våra flygningar. För att garanterat kunna få sittplatser bredvid varandra måste detta förbokas genom att klicka på knappen nedan.
För att garantera att hamna bredvid varandra rekommenderar vi att ni förköper sittplatser. Detta gäller oavsett vilken flygklass ni har förbokat.

Platser vid nödutgång

Av säkerhetsskäl kan inte rörelsehindrade personer, gravida eller barn under 12 år sitta vid nödutgång.
För att boka sittplats
Du kan boka din favoritplats fram till tre dagar före avresa.
Boka enkelt online här »
• Via telefon
Din plats ombord går att reservera fram till tre dagar före avresa.