Check in

Incheckningen öppnar mellan 2-3 timmar före avgång och stänger en timme innan avgång. Var gärna ute i god tid!

När du flyger med TUI fly kan du checka in online eller på flygplatsen.

Checka in online

  • Incheckningen öppen från 48 timmar före avresa till 15 timmar före flygets avgång.
  • När du checkar in online får du ett mobilt boardingkort.
  • Det går att checka in online när du ska resa från Stockholm-Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Malmö eller Luleå till utvalda resmål.
  • Reser du till Grekland, Spanien eller Cypern kan du dessutom checka in online på hemresan. (Undantag: Om resmålets flygplats inte har bagage drop off måste du checka in väskan som vanligt.)
    Observera att det inte är möjligt att byta sittplats. Om du har speciella önskemål om sittplats rekommenderar vi att du förbokar sittplats. Observera att man är ej garanterade sittplatser bredvid varandra på våra flygningar. För att garanterat kunna få sittplatser bredvid varandra måste detta förbokas.

Incheckningsautomater

För att slippa incheckningsköer kan resande med TUI fly använda incheckningsautomater på flygplatserna Arlanda, Kastrup och Gardemoen. Automaterna finns i incheckningshallen, ofta i anslutning till TUI flys incheckningsdiskar, och är tydligt märkta med researrangörens namn.

Genom att slå in bokningskoden som finns på färdhandlingen i automaten och följa instruktionerna checkar du enkelt in dig och ditt resesällskap. Automaten skriver därefter ut boardingkort och bagageremsor. Riv först av kvittot från bagageremsorna och spara. Fäst sedan remsan runt väskans handtag. Därefter lämnas bagaget vid incheckningsdiskens Bagage Drop där ID-kontroll på samtliga i resesällskapet görs.