Mat och dryck

Ombord har du möjlighet att köpa olika drycker och förfriskningar till förmånliga priser från våra dryckesvagnar som går genom kabinen under flygningen.

Från dryckesvagnarna kan snacks och lättare förtäring köpas. På våra flygningar är måltiden ombord ett tillval som beställs i samband med resebokningen.
Du bokar måltiden hos din researrangör.

Ladda gärna ner TUIs ombordmeny innan avresa då den inte längre finns i stolsfickan ombord.

På våra flygningar under sommarsäsong serveras antingen en kall eller en varm måltid.

Måltidsbrickan är omsorgsfullt komponerad och består av förrätt, varmrätt, bröd och en efterrätt till kaffet/teet. Vid tidiga avgångar serveras en kall eller varm frukost med bröd kaffe eller te. All övrig måltidsdryck finns till försäljning ombord.

Dessvärre tillåter vi generellt ingen egen mat ombord. Huvudorsaken är att vi då inte kan garantera säkerhet och komfort ombord för allergiker. I undantagsfall; om du t.ex. reser med ett spädbarn eller själv är allergiker, kan det finnas möjlighet att medta egen mat. Mer information till våra allergiska passagerare hittar du längre ner.

Då barn många gånger föredrar mat som köttbullar, prinskorv, spagetti och pannkakor serverar vi på TUI fly specialkomponerade menyer bara för barnen (2–11 år).

Vår kabinpersonal serverar barnen först. Då kan de vuxna hjälpa barnen om så behövs utan att deras egen mat hinner kallna.

Det går inte att förboka mat till spädbarn (0–2 år). Om ni själva väljer att ta med er mat för spädbarn kan vår kabinpersonal hjälpa till att värma barnmatsburkar och färdigblandade vällingflaskor. Ombord finns ingen mikrovågsugn.